Inte enbart för att den bjuder på värme, bad & underbara kvällar i solnedgången.
Det finns också så mycket mer att baka & framför allt så är många utav ingredienserna färska.
Jag har en förkärlek till bärpajer av olika slag.
Tänkte dela med mig utav mitt recept på det. Vad man fyller sin paj botten med, är efter tycke & smak, men nu på sommaren är blåbär, hallon & rabarber favoriter.
Det finns också så mycket mer att baka & framför allt så är många utav ingredienserna färska.
Jag har en förkärlek till bärpajer av olika slag.
Tänkte dela med mig utav mitt recept på det. Vad man fyller sin paj botten med, är efter tycke & smak, men nu på sommaren är blåbär, hallon & rabarber favoriter.
Pajdeg:
200g smör/margarin
3 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl socker
3 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl socker
Blanda allt i en matberedare eller knåda ingridienserna till en fast deg för hand.
Tryck ut i pajformen & fyll med det just DU tycker bäst om.
Servera med vaniljvisp eller vaniljglass.
Tryck ut i pajformen & fyll med det just DU tycker bäst om.
Servera med vaniljvisp eller vaniljglass.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar